• Български
    • Румънски
    • Гръцки

КАК ДА ВЪРНА ИЛИ ДА ЗАМЕНЯ АРТИКУЛ?

РЕКЛАМАЦИИ и ЗАМЯНА на продукти закупени от enders-outdoor.com

При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура. Приемането на рекламации се извършва през работно време на шоурума, а именно от понеделник до петък, от 09:30 до 18:00ч.
Рекламациите се извършват по реда, определен със Закона за защита на потребителите /ЗЗП/.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка се определя в офис на Спиди;
1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си писмено (по мейл: info@enders-outdoor.com ) или устно (по телефон: 0888 132 722), в срок не по-дълъг от 14 работни дни.

Рекламация и сервиз:

1.1.4 При проблем с продукт в гаранция предявете искането си на info@enders-outdoor.com. Служител на фирмата ще се свърже с вас за повече детайли. Срок за поправка на уред – 30 работни дни.

Връщането се допуска при следните условия:

• Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от enders-outdoor.com електронен адрес (info@enders-outdoor.com ) или устно (по телефон: 0888 132 722), в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка, описание на артикулите, които връща.
• Стоката да не е използвана, няма следи от употреба или промени, да е с оригинална опаковка, с оригинални етикети.
• Клиентът съгласува с представител на Enders България адресът на който Enders България желае да получи обратно стоката.
• Enders България си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

1.1.5 Срок за възстановяване на суми платени с карта или наложен платеж.
– Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Enders България възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
-получената стока явно не съответства на заявената в поръчката
-грешката е настъпила в резултат на наша вина
-продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва