• Български
  • Румънски
  • Гръцки
Enders-header-icons-bg

Градински мебели

Градински мебели ONE BAR – вдъхнови се от безкрайните възможности за подреждане

 ONE BAR комбинира модерен дизайн и лайфстайл, уникален комфорт, мобилност и лекота. Това прави надуваемите мебели ONE BAR неповторима иновация, перфектна за използване както вкъщи, така и навън – на двора или сред природата. 
ONE BAR предоставя най-висок комфорт при седене, без значение дали на терасата, на почивка или в дома Ви. ONE BAR елементът е готов за минута без нужда от инструменти. Комбинирайте елементите в една мобилна Lounge-група с безкрайни възможности. Също толкова бързо и лесно елементите могат да бъдат спаднати, като обемът им се намалява на една четвърт. Така можете да съхранявате Вашия ONE BAR Lounge на много малко място или да го вземете лесно на път. Качеството на надуваемите елементи, здравите стоманени рамки и висококачествените калъфки от Olefin-текстил правят мебелите ONE BAR Lounge една дълготрайна инвестиция за Вашето жилищно пространство, както навън, така и вътре.

Мебели ONE BAR – 3 елемента, безкрайни комбинации

 Комбинирайте елементите на надуваемите мебели ONE BAR според Вашите вкус и настроение, поставяйте ги всеки път по нов начин.
Вътре или на открито, единичен фотьойл или табуретка, диван или като Lounge група, ONE BAR предлага безкрайни възможности.

 

Градински мебели One Bar - безкрайни възможности

Вкъщи или на открито

 Калъфите на ONE BAR са направени от олефин – изключително здрав синтетичен текстил, издържащ на атмосферни влияния. Предимствата на олефина:

 • дълъг живот, не избелява и не пуска боя
 • подходящ за пране и при 30 градуса
 • бързосъхнеща
 • дишащ
 • не се наелектризира
 • устойчив на замърсяване, роса и др.
 • нецапаща се материя

Лесен монтаж

 Монтажът на мебелите ONE BAR става лесно и много бързо. За един елемент са достатъчни около 3-4 минути. Не е нужно да използвате инструменти. Надуваемите детайли се монтират лесно към стоманените рамки чрез здрави лепенки от велкро. 

 След първоначалното надуване елементите могат да се донапомпят отново след 4-6 седмици. Лека загуба на налягането е възможна и нормална. От употребата и метеорологичните въздействия зависи и продължителността на непромененото задържане на въздуха в елементите.

 Твърдостта на напомпване зависи изцяло от Вашето желание и настроение.

надуваеми мебели One Bar - възглавница

Надеждна изработка

 Надуваемите елементи на мебелите ONE BAR са изработени така, че налягането да се разпределя равномерно по цялата повърхност на тапицерията. По желание може да използвате елементите повече или по-малко надути. В конструкцията са интегрирани канали за отвеждане на вода, които помагат за по-бързото съхнене на калъфите при дъжд или намокряне. Специалният вентил за ръчна или електрическа помпа гарантира лесно и бързо надуване и спадане.

 

Ето колко лесно е готов за употреба!

ЕТО ТОЛКОВА ЛЕСНО Е ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА
Градински надуваеми мебели One Bar

Градински мебели ONE BAR – единствени по рода си

Чрез революционната концепция на ONE BAR комбинираме комфорта на стандартните къщни тапицирани мебели с лекотата, мобилността и гъвкавостта на надуваемите мебели. Стоманените тръбни рамки поддържат надуваемите елементи като изграден скелет и придават на lounge-мебелите като предимство една ергономична поза на седене сравнено с обикновени надуваеми мебели. ONE BAR е надежден във всеки детайл, функционален и лесен за използване. Непреходният и модерен дизайн се допълват с непретенциозност за всяко външно и вътрешно пространство. Оставете се да бъдете вдъхновени от безкрайните възможности за използване на мебелите ONE BAR.

3 години гаранция

Изработваме елементите на ONE BAR с голямо старание и прецизност. Използваните материали са пригодени за продължително използване във външни пространства. Въпреки това в случай на рекламация ние ще реагираме възможно най- бързо чрез нашия сервиз. За продуктите ONE BAR ние Ви предоставяме 3 годишна гаранция от датата на покупката. 

Ако случайно успеете да спукате възглавницата е възможно надуваемите елементи да бъдат залепени. В комплекта са налични специални лепенки за PVC – материали, с които с лекота може да залепите и поправите евентуални дупки. При лепенето моля следвайте инструкциите на производителя.

 

Мебели One Bar - гаранция

Фотьойл ONE BAR – елемент 1

Стол ONE BAR – елемент 2

Табуретка ONE BAR – елемент 3

Аксесоари за ONE BAR