Няма продукти в количката.
Меню

Барбекю горелки с технология Heat Range

Барбекю горелки с технология Heat range

 Heat Range е патентована от Enders технология на барбекю горелките. Специалната им констукция от неръждаема стомана и специфичното впръскване на газта осигруряват бързо загряване и изключително равномерно разпределяне на температурата по цялата повърхност на скарата на барбекюто на газ.

Горелките Heat Range

 С горелки Heat Range ще постигнете невероятни резултати на барбекюто. Специалната технология впечатлява с ниски температури на гриловане при постоянни 80º С и при високи температури чак до 300º С.  Малко газови барбекюта могат да се похвалят с такъв голям диапазон от температури, и то постоянни. Така можете да приготвите барбекю храната като истински грил майстор.

 Капачетата на горелките са с по-различна конструкция, която освен че защитава от попадането на мазнина в пламъка, помага и за равномерното разпределяне на температурата. Изработени са от неръждаема стомана. Почистването им е много лесно и бързо, като могат да се сложат и в миялна машина.

Барбекю на газ Boston

Барбекю на газ Enders с горелки Heat Range

 В асотртимента си от газови грилове Enders предлага две серии с барбекю горелки Heat range – Boston Black Turbo и Kansas Pro. Всичките модели имат и Turbo zone – с нея се достигат температури до 400 градуса, които запечатват месото и то остава сочно. Изберете между компактно барбекю за терасата или голяма външна барбекю кухня с много екстри. Имаме модели с газов котлон, прозорец за наблюдение, инфрачервена горелка, дори и мивка.

Серия барбекюта на газ BOSTON BLACK TURBO

Серията барбекю на газ Boston Black Turbo се състои от пет модела. Корпусът е изработен от черна праховобоядисана стомана с акценти в цвят графит. Скарите са от неръждаема стомана, а като допълнителни аксесоари се предлагат чугунени плочи и скари. Ето и кратка информация за различните модели:

  • Boston Black 2 Turbo – компактно барбекю на газ подходящо и за терасата. Две зони на печене, едната е турбо. Мощност: 7.7 kW.
  • Boston Black 3K Turbo – газово барбекю с 3 зони, едната е турбо. Голям шкаф за съхранение. Моделът има и газов котлон в страничния рафт. Мощност: 14.35 kW
  • Boston Black 4 IK Turbo – Грил с 4 зони. Моделът има газов котлон, както и инфрачервена горелка. Мощност: 21.85 kW
  • Boston Black 6 RK Turbo – Най-голямото барбекю в асортимента ни. Има 6 зони за печене, като при него 2 са турбо. Има газов котлон. В комплекта е включена и чугунена скара Switch Grid. Мощност
Газово барбекю Boston 4 IK Turbo

Серия барбекюта на газ KANSAS PRO

 Kansas Pro е най-високият клас барбекюта на газ, предлагани от Enders. Всеки един модел притежава всички най-модерни барбекю технологии, разработени от инжинерите на Enders в Германия – Turbo Zone, горелки Heat Range и система за лесно почистване Simple Clean.  Гриловете Kansas имат масивен иноксов корпус, газов котлон, чугунени скари Switch Grid и не на последно място прозорец за наблюдение и инфрачервена горелка.

  • Kansas Pro 3 SIK Turbo – градинско барбекю на газ с много екстри. Има 3 зони. Мощност: 19.1 kW
  • Kansas Pro 4 SIK Turbo – външна барбекю кухня с мивка в страничния котлон. Има 4 зони и голяма площ за печене. Мощност: 22.8 kW
Барбекю на газ Kansas Pro 4 SIK Turbo 2
Share on facebook
Сподели във Facebook
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *